Hotspot rendszerek

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

Az Bhost WIFI HOTSPOT szolgáltatást vendéglátó helyek, panziók, szállodák, éttermek, szórakozóhelyek, üzletházak, Plázák, kamionparkolók, valamint nagy ügyfélforgalmú helyek kiszolgálásához ajánljuk.

Segítségével Ön egy ingyenes vagy fizetős (az Ön döntése) internet szolgátatást tud nyújtani úgy, hogy az ahhoz szükséges hatósági engedélyek beszerzésével sem kell foglalkozni, a szolgáltatás azonnal beindítható!

 • Vezeték nélküli Internet PC számítógépekhez, LCD Flat TV-hez, helyi hálózatokhoz, Webkamerákhoz
 • Nagysebességű hálózat, megbízható üzemeltetés, folyamatos rendelkezésre állás, 24 órás support és egy napon belüli javítás
 • Laptop/Notebook/Okostelefon készülékekhez LAN és/vagy wireless LAN eszközökön keresztül (akár 1000mbps speed)
 • Helyszíni felmérés, műszaki tervezés és professzionális kivitelezés a minőségi szolgáltatás érdekében
 • WPA2 vagy jelszóval védett kommunikáció az illetéktelen és jogosulatlan felhasználások megakadályozására
 • Kültéri vagy beltéri kivitelezés. Időjárás álló műszaki megoldások. Professzionális biztonsági rendszer.
 • Minőségi anyagok, tetszőleges design, a helyszínhez, területhez kialakított megjelenés
 • Valamint rengeteg további felhasználási lehetőség a cégünk által szállított termékek és szolgáltatások segítségével.

 


                           

Riasztórendszerek

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

Riasztórendszer tervezés és telepítés

Szeretné biztonságban tudni értékeit?
Ne a betörés után szereltessen riasztórendszert, mert akkor már drágább!

Mára az ingatlanok alapvető felszerelésévé váltak a riasztórendszerek. Fontos azonban, hogy mindig megfelelő minőségű eszközöket válasszunk és a kialakítás is szakszerű legyen, mert csak így érhetjük el az elvárt hatásfokot vagyonvédelem terén.

A Centralsec vállalja lakások, családi házak, irodák és egyéb ingatlanok riasztórendszerrel való felszerelését. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek.

A vezetékes riasztórendszerek mellett megjelentek a vezeték nélküli riasztók is, melyeknek sokkal kisebb a szerelési igénye, így telepítésük nem jár különösebb bontással.

Riasztórendszerek esetében sokféle lehetőség közül választhatunk, hiszen a telepített rendszer típusának kiválasztásakor figyelembe kell vennünk az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben helyszíni felmérést és egyeztetést végzünk, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra.

Ingatlanunk biztonságát tovább növelhetjük, ha riasztórendszerünket távfelügyeletbe kötjük, mert így a riasztásokról a 24 órás ügyeletben működő diszpécserközpont haladéktalanul értesíti az általunk megadott személyeket és a hatóságokat is.

Weboldalkészítés

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

Még nincs weboldala? Esetleg van, de elégedetlen vele vagy bővíteni szeretné? Elkészítjük egyedi igényeinek megfelelő, cégére szabott honlapját! Segítünk megtalálni a vállalkozásának leginkább megfelelő megoldást, legyen szó egyszerű statikus weboldalról, vagy komoly, adatbázis alapú dinamikus website-ról.

Számos vállalkozás ugyan jelen van a világhálón, ám a jelenlétük inkább rombolja, mintsem erősíti a cég presztízsét és ügyfélkörét. Az amatőr weboldalak ugyanis általában olcsó, de hosszú távon használhatatlan – és drága - megoldást jelentenek. A titkárnő informatika szakos fia ugyan akár szívességből is elkészít egy honlapot, és saját domain bejegyzése nélkül a tárhely is ingyen van, hamar kiderülhet azonban, hogy a weboldal köszönő viszonyban sincs a cég arculatával, kéretlen reklámok jelennek meg rajta, nehézkes vagy egyáltalán nem megoldható a módosítása vagy bővítése, vagy maga a szolgáltatás is akadozik...

Nem érdemes tehát ezen a fontos megjelenési formán spórolni, hiszen a cég megítélésén kívül konkrét megrendelések, ügyfelek – azaz bevétel – múlhat rajta. Annál is inkább, hogy ma már a professzionális megoldásokat is elérhető áron kínáljuk, így nem kell kompromisszumot kötnie sem az ár, sem a minőség tekintetében!

Igényeinek megfelelően számos funkció közül választhat, amelyet beépíthetünk weboldalába:

 • online webkatalógus rendszerek
 • online boltok / webáruházak
 • magazinok / fórumok
 • webes levelezőrendszerek
 • online apróhirdetési újságok
 • stb..