Weboldalkészítés

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

Még nincs weboldala? Esetleg van, de elégedetlen vele vagy bővíteni szeretné? Elkészítjük egyedi igényeinek megfelelő, cégére szabott honlapját! Segítünk megtalálni a vállalkozásának leginkább megfelelő megoldást, legyen szó egyszerű statikus weboldalról, vagy komoly, adatbázis alapú dinamikus website-ról.

Számos vállalkozás ugyan jelen van a világhálón, ám a jelenlétük inkább rombolja, mintsem erősíti a cég presztízsét és ügyfélkörét. Az amatőr weboldalak ugyanis általában olcsó, de hosszú távon használhatatlan – és drága - megoldást jelentenek. A titkárnő informatika szakos fia ugyan akár szívességből is elkészít egy honlapot, és saját domain bejegyzése nélkül a tárhely is ingyen van, hamar kiderülhet azonban, hogy a weboldal köszönő viszonyban sincs a cég arculatával, kéretlen reklámok jelennek meg rajta, nehézkes vagy egyáltalán nem megoldható a módosítása vagy bővítése, vagy maga a szolgáltatás is akadozik...

Nem érdemes tehát ezen a fontos megjelenési formán spórolni, hiszen a cég megítélésén kívül konkrét megrendelések, ügyfelek – azaz bevétel – múlhat rajta. Annál is inkább, hogy ma már a professzionális megoldásokat is elérhető áron kínáljuk, így nem kell kompromisszumot kötnie sem az ár, sem a minőség tekintetében!

Igényeinek megfelelően számos funkció közül választhat, amelyet beépíthetünk weboldalába:

  • online webkatalógus rendszerek
  • online boltok / webáruházak
  • magazinok / fórumok
  • webes levelezőrendszerek
  • online apróhirdetési újságok
  • stb..